AK Parti mahalle teşkilatları tarafından, aylık olağan buluşmalar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde her mahallede, buluşmalar gerçekleşirken, partililer de istişarelerde bulundular.
AK Parti İl Başkanlığı tarafından konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, “İl Yöneticilerimiz, mahalle teşkilatlarımızla gerçekleştirdiğimiz aylık toplantılarına devam ediyor.
Bu kapsamda; Ayvacık, Bayramiç, Biga ve Yenice mahalle teşkilatlarımız ile bir araya geldik. Teşkilat yapımızı daha da güçlendiriyor, gündeme dair değerlendirmede bulunuyoruz. İstişarelerimizi yapıyor, notlarımızı alıyoruz.
İnandığı yolda, tüm motivasyonuyla çalışmalarına devam eden teşkilatlarımız, 2023’e emin adımlarla ilerliyor” ifadeleri yer aldı.
Haber Merkezi



Çalışmalar mahalle mahalle sürdürülüyor yazısı ilk önce Çanakkale Gündem Gazetesi - üzerinde ortaya çıktı.